Nyheter og artikler

Nyheter

Artikler

Velkommen til vår side der du finner nyheter og interessante artikler. Her vil vi legge ut hva som foregår hos oss og aktuelle hendelser i helseverden. Stay tuned.

Nyheter & artikler

Spesialister

Utforsk våre nyheter og artikler nedenfor.

  Spesialistklinikker

  CMedical er Nordens ledene på kvinnen og mannens underliv. Hos oss møter du engasjerte kirurger, gynekologer, urologer og fertilitetsleger som jobber med den sykdommen de kan best - i unike tverrfaglige team, bestående av osteopater, ernæringsfysiologer, sexologer, psykologer og fysioterapeuter. Sammen skreddersyr vi behandlingen tilpasset deg.

  Finansiering

  Vi er et privat helsetilbud. Det betyr at du betaler selv – eller får utredning eller behandling dekket av helseforsikring.

  Pris
  Forsikring

  Vi har forsikringsavtale med:
  EuroAccident, Falck, Fremtind, Gjensidige, If Vertikal Helse, Storebrand og Tryg.

  Hvordan går jeg frem?
  Et typisk behandlingsløp er at du tar kontakt med lege (fastlege eller annen privat lege/legevakt) og får en henvisning til utredning/behandlingen som er nødvendig for deg. Henvisningen sender du til forsikringsselskapet ditt og du kan da be om å få time på C-Medical. Forsikringsselskapet tar kontakt med oss og vi ringer deg for å sette opp en time.

  Hvis forsikringen ikke dekker behandlingen
  Er det behandling som ikke dekkes av din forsikring, men som tilbys hos C-Medical, så kan vi tilby deg behandlingen som privat betalende pasient.

  Selskapene har ulike regler
  Forsikringsselskapene har ulike regler for hva de betaler for. De har også ulike produkter som gjør at ikke alle kunder får dekket det samme. Et av kravene som er likt hos alle selskapene er at behandlingen du ønsker gjennomført, skal være medisinsk nødvendig og at den tilbys i offentlig helsevesen. Sjekk med ditt forsikringsselskap hva din forsikring dekker.

  Nedbetaling

  Hos oss kan du benytte deg av nedbetaling på utvalgte klinikker. Spør oss for mer informasjon.

  Ofte stilte spørsmål

  Det skal være enkelt å være pasient hos oss. Finner du ikke svar på det du lurer på, finner du kontaktinformasjonen vår i bunnen av siden.

  Henvisning

  Ingen henvisning nødvendig. Vi er en privathelseklinikk og har derfor ingen refusjonsavtale med det offentlige.

  Ventetid

  Vi har fra ingen til veldig korte ventetider. Generelt sett skal du få hjelp innen en uke. Dette varierer selvfølgelig noe avhengig av hva du trenger hjelp med. Enkle konsultasjoner får du raskere bestilt sammenlignet med operasjoner for eksempel. Ta kontakt med oss så finner vi en tid som passer deg!


  Sykemelding

  I de tilfellene der det er behov er det mulig for oss å skrive ut sykmelding. Vi følger nasjonale retningslinjer.

  Utredning

  Vi anbefaler alle å starte med en utredning eller konsultasjon. En vanlig utredning hos oss varer ca 30 minutter.

  Selskapet

  CMedical ble etablert i 2013 og er et nordisk privathelsetilbud med klinikker i Norge og Sverige. Vi gjennomfører omtrent 50.000 konsultasjoner i året, og sørger for å bruke vår spisskompetanse til å forstå våre pasienters helhetsbilde.

  Personvernerklæring

  Her finner du vår personvernerklæring.