Fertilitet

Fertilitet

Ingen henvisning

Ingen ventetid

Velkommen til Nordens mest komplette, private fertilitetstilbud. Vår klinikk er den første i Norden med IVF-behandling og kirurgi samlet på ett sted. Vi kan garantere deg forskningsbasert behandling og personlig tilpasset oppfølging.

CMedical Fertilitet tilbyr det nyeste innen teknologiske hjelpemidler. Vi har time-lapse inkubator som sikrer nøyaktig og trygg overvåkning av befruktede egg. Vår klinikk benytter elektronisk overvåkning av alle stegene i en prøverørsbehandling. Alle våre apparater er tilkoblet et eksternt alarmsystem som sikrer trygg oppbevaring av humane celler.

Mange kan oppleve fertilitetsbehandling som en følelsesmessig og fysisk utfordrende reise. Synes du det er vanskelig å sette seg inn i alt? Du er ikke alene. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller bestill time til konsultasjon.

Vi holder åpent i hele juli (2024) for fertilitetsutredning. Book en time online eller på telefon 22 60 00 50 (Velg "Majorstuen" for fertilitetsavdelingen).

Se prisliste for fertilitetsutredning og behandling her

4,6 ☆☆☆☆☆

Fertilitetsspesialister

Hos CMedical fertilitet jobber vi i et tverrfagelig team. IVF teamet består av gynekologer med subspesialisering innen fertilitet, IVF sykepleiere og embryologer. Våre embryologer har internasjonal erfaring fra store IVF klinikker i verden samt forskningserfaring og ESHRE sertifisering. Våre gynekologer har lang erfaring fra Reproduksjonsmedisinsk avdeling Oslo Universitetssykehus. Øvrig samarbeider gynekolog, urolog, ernæringsfysiolog, osteopat og fertilitetscoach for å kunne gi deg en trygg og helhetlig behandling. Som pasienten ved CMedical er du i trygge hender.

Spesialistklinikker

CMedical er Nordens ledene på kvinnen og mannens underliv. Hos oss møter du engasjerte kirurger, gynekologer, urologer og fertilitetsleger som jobber med den sykdommen de kan best - i unike tverrfaglige team, bestående av osteopater, ernæringsfysiologer, sexologer, psykologer og fysioterapeuter. Sammen skreddersyr vi behandlingen tilpasset deg.

Finansiering

Vi er et privat helsetilbud. Det betyr at du betaler selv – eller får utredning eller behandling dekket av helseforsikring.

Pris
Forsikring

Vi har forsikringsavtale med:
EuroAccident, Falck, Fremtind, Gjensidige, If Vertikal Helse, Storebrand og Tryg.

Hvordan går jeg frem?
Et typisk behandlingsløp er at du tar kontakt med lege (fastlege eller annen privat lege/legevakt) og får en henvisning til utredning/behandlingen som er nødvendig for deg. Henvisningen sender du til forsikringsselskapet ditt og du kan da be om å få time på C-Medical. Forsikringsselskapet tar kontakt med oss og vi ringer deg for å sette opp en time.

Hvis forsikringen ikke dekker behandlingen
Er det behandling som ikke dekkes av din forsikring, men som tilbys hos C-Medical, så kan vi tilby deg behandlingen som privat betalende pasient.

Selskapene har ulike regler
Forsikringsselskapene har ulike regler for hva de betaler for. De har også ulike produkter som gjør at ikke alle kunder får dekket det samme. Et av kravene som er likt hos alle selskapene er at behandlingen du ønsker gjennomført, skal være medisinsk nødvendig og at den tilbys i offentlig helsevesen. Sjekk med ditt forsikringsselskap hva din forsikring dekker.

Nedbetaling

Hos oss kan du benytte deg av nedbetaling på utvalgte klinikker. Spør oss for mer informasjon.

Ofte stilte spørsmål

Det skal være enkelt å være pasient hos oss. Finner du ikke svar på det du lurer på, finner du kontaktinformasjonen vår i bunnen av siden.

Henvisning

Ingen henvisning nødvendig. Vi er en privathelseklinikk og har derfor ingen refusjonsavtale med det offentlige.

Ventetid

Vi har fra ingen til veldig korte ventetider. Generelt sett skal du få hjelp innen en uke. Dette varierer selvfølgelig noe avhengig av hva du trenger hjelp med. Enkle konsultasjoner får du raskere bestilt sammenlignet med operasjoner for eksempel. Ta kontakt med oss så finner vi en tid som passer deg!


Sykemelding

I de tilfellene der det er behov er det mulig for oss å skrive ut sykmelding. Vi følger nasjonale retningslinjer.

Utredning

Vi anbefaler alle å starte med en utredning eller konsultasjon. En vanlig utredning hos oss varer ca 30 minutter.

Selskapet

CMedical ble etablert i 2013 og er et nordisk privathelsetilbud med klinikker i Norge og Sverige. Vi gjennomfører omtrent 50.000 konsultasjoner i året, og sørger for å bruke vår spisskompetanse til å forstå våre pasienters helhetsbilde.

Personvernerklæring

Her finner du vår personvernerklæring.