Rask tilgang til ledende spesialister

Våre medarbeidere

Våre 14 klinikker i Norge og Sverige har noen av de beste og mest erfarne spesialistene innen sine fagfelt. Møt dem i oversikten nedenfor.

Våre medarbeidere er din viktigste ressurs

C-Medical er et av Skandinavias ledende tilbydere av spesialisthelsetjenester innen blant annet urologi, gynekologi og ortopedi. På våre klinikker og sykehus tilbyr vi konsultasjoner, dagkirurgi og større operasjoner som krever overnatting. Våre 14 klinikker i Norge og Sverige har noen av de beste og mest erfarne spesialistene.

Kirurgisk presisjon går igjen i alt vi gjør også utenfor operasjonssalen. Fra diagnostikk til skalpell. Fra innsjekk til utsjekk. Dette har ført til bedre pasientopplevelser og medisinske resultater i verdensklasse innen blant annet robotkirurgi for prostatakreft.

Våre medarbeidere leverer blant annet:

  • 50 000 konsultasjoner hvert år
  • 400+ robotoperasjoner for prostatakreft hvert år
  • En totalopplevelse som gjør at 98% av våre pasienter anbefaler oss

Her er våre medarbeidere

Møt vårt team – alle like viktige for din totalopplevelse av behandlingen du får hos oss.

Majorstuen

Hanna Frydenberg

Hanna Frydenberg

Hanna Frydenberg er utdannet klinisk ernæringsfysiolog, med fokus på sammenheng mellom kosthold, livsstil, endokrinologi og kvinnehelse. I tillegg er Hanna sertifisert yogalærer (spes. fertilitetsyoga).

Les mer

Mona Valstad Elsness

Mona Valstad Elsness

Mona er utdannet osteopat, fysioterapeut og personlig trener med kunnskap innen idrettsvitenskap. Hun har erfaring som personlig trener og coach for trening i svangerskap og etter fødsel. Mona er også yogalærer.

Les mer

Moelv

Moss

Sarpsborg