Urologi

Skandinavias ledende kompetansemiljø og ekspertise innen urologi uten ventetider. 

N

Kort ventetid

N

Din helseforsikring kan brukes hos oss

N

Ingen henvisning nødvendig

vulvodyni vaginisme

Hva er urologi?

Urologi er en medisinsk spesialitet som tar for seg sykdommer i urinveiene hos menn og kvinner, samt mannlige kjønnsorganer. Urologi omfatter følgende organer hos både menn og kvinner: nyrene, urinblæren og urinrøret. I tillegg omfattes følgende mannlige organer: testikler, bitestikler, sædledere, prostata og penis.

Hva gjør en urolog?

En urolog er urinveiens beste venn. Det er en lege med spesialistutdannelse innen urologi og kirurgi. Urologen utfører utredning og behandling av sykdom og andre tilstander i nedre urinveier. Sykdommer kan være betennelser, svulster, steiner i urinveiene, innsnevringer i urinveiene (f.eks. forstørret prostatakjertel), impotens.

Av de mer uro-medisinske tilstandene kan man nevne blant annet onkologi, andrologi, mannlig infertilitet og seksuelle dysfunksjoner.

Behandlinger

Her kan du lese mer om noe av det vi tilbyr innenfor urologi

Rask behandling hos ledende urologer

C-Medical er den ledende private aktøren innen urologi i Skandinavia. Vi kan tilby rask utredning og behandling hos erfarne urologer som har tilgang til det siste innen utstyr og metoder. Vi har et dyktig tverrfaglig team; de mest erfarne urologer, urosykepleiere og uroterapeuter. I tillegg har vi fysioterapeut med spesialkompetanse innenfor bekkenbunnslidelser.

C-Medical har det mest moderne og avanserte utstyret som er nødvendig for at vi til enhver tid skal være ledende på utredning og behandling av våre pasienter. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Hvor kan jeg få behandling?

C-Medical tilbyr behandling innen urologi ved alle klinikkene.
Velg din klinikk nedenfor for å lese mer og bestille time.