C-MEDICAL MAJORSTUEN

Marianne

Marianne Nyhus

Klinikkleder

Ansvarlig for all utadrettet virksomhet. Marianne er utdannet sykepleier med lang klinisk erfaring, og har tidligere hatt lederstillinger i Norges største helseforsikringsselskap.

Urolog
C-Medical Majorstuen

Trond Jørgensen er fagansvarlig kirurgi, og tidligere overlege ved urologisk avdeling OUS. Han har lang erfaring med urologisk kirurgi og lang forskningsbakgrunn med doktorgrad innen prostatakreft. Les mer om Trond Jørgensen »

Fidel Helgi Sanchez

Ortopedisk Kirurg
Oslo Ortopedsenter

Erfaring fra Oslo Universitetssykehus, Ullevål.
Har jobbet tidligere ved Volvat Medisinske Senter.

Jan-Ragnar Haugstvedt

Ortopedisk kirurg
Oslo Ortopedsenter

Jan Ragnar Haugstvedt er håndkirurg og har har jobbet i flere år ved Rikshospitalet som har landsdekkende håndkirurgisk funksjon. Han har lang erfaring med artroskopisk håndkirurgi. Han har skrevet flere titalls vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter.

Istvan Zoltan Rigo

Håndkirurg
Oslo Ortopedsenter

Istvan Zoltan Rigo har jobbet ved Rikshospitalet som har landsdekkende håndkirurgisk funksjon. Han har lang erfaring med artroskopisk håndkirurgi. Han har skrevet flere vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrifter. Han har doktorgrad på bøyeseneskader innenfor håndkirurgi.

Lars Eldar Myrseth

Håndkirurg
Oslo Ortopedsenter

Lars Eldar Myrseth har har jobbet i flere år ved Rikshospitalet som har landsdekkende håndkirurgisk funksjon og ansvar for plexus nerveskader. Han har lang erfaring med nerveskader og håndkirurgi.

Stig Hegna

Fotkirurg
Oslo Ortopedsenter

Dr.Hegna er Spesialist i Ortopedisk Kirurgi og er spesialist i Fotkirurgi.

Lars Eilertsen

Lars Eilertsen

Ortopedisk kirurg
Oslo Ortopedsenter

Dr.Eilertsen er Spesialist i Ortopedisk Kirurgi. Jobber også som overlege ved Diakonhjemmet og er bl.a. spesialist i skulder og albue protese kirurgi.

Dimmen

Sigbjørn Dimmen

Ortopedisk kirurg
Oslo Ortopedsenter

Sigbjørn Dimmen MD,Phd er en av Norges mest erfarne skulderkirurg (både skopy og proteser).

Christian Owesen

Christian Owesen

Ortopedisk kirurg
Oslo Ortopedsenter

Christian Owesen MD,Phd har doktorgrad innefor knekirurgi, Bakre korsbåndsskader.

C-Medical Majorstuen

Kjell Ingar Pettersen er kardiolog - spesialist i hjertesykdommer - med doktorgrad innen vurdering av livskvalitet hos pasienter med hjertesykdommer. Les mer om Kjell Ingar Pettersen »

Hans Gunnar Botnen

Gastrokirurg

Hans Gunnar Botnen er spesialist i generell og gastroenterologisk kirurgi med hovedfokus på kikkehulls- og robotkirurgi av brokk hos C-Medical. Les mer om Hans Gunnar Botnen »

Birgir Gudbrandsson

Revmatologi
Oslo Ortopedsenter

Dr.Gudbrandsson er revmatolog og jobber som overlege ved Rikshospitalet og er lektor ved Universitetet.

Ane Gerda Z Eriksson

Gynekolog
C-Medical Majorstuen

Dr. Eriksson er en erfaren gynekolog med subspesialisering innen gynekologisk kreftbehandling fra Memorial Sloan Kettering Cancer Center i USA.

Madeleine Engen

Gynekolog
C-Medical Majorstuen

Dr. Engen er spesialist i gynekologi med særlig interesse for urogynekologi. Hun har forskningserfaring innen urinlekkasje, og har faglig ansvar for urogynekologi ved Bærum Sykehus.

Jackson Tok

Gynekolog
C-Medical Majorstuen

Jackson Tok har gynekologisk subspesialitet innen utredning og behandling av ufrivillig kvinnelig og mannlig barnløshet. Han har god erfaring med medisinsk og kirurgisk behandling for infertilitet.

Urolog og kirurg
C-Medical Majorstuen

Bjørn startet innføringen av robotassistert kirurgi i Norge i 2004. Siden da har han utført 100–150 inngrep årlig og drevet utstrakt opplæring. Bjørn har utført flest robotassisterte prostataoperasjoner i Norge. Les mer om Bjørn Brennhovd »

Colusseum-Mann_1312-pre (1)
Urolog og kirurg
C-Medical Majorstuen

Nicolai er spesialist i generell kirurgi og urologi, med spesiell kompetanse innen laparoskopiske, urologiske prosedyrer og prostatakreft. Nicolai har utført over 1.400 prostatakreftoperasjoner med robotkirurgi. Les mer om Nicolai Wessel »

Linda Sørby

Linda Sørby

Fysioterapeut
C-Medical Majorstuen

Linda Sørby er fysioterapeut med spesialistkompetanse innen urologiske, gynekologiske og anorectale problemstillinger. Hun behandler inkontinens, seksuell dysfunksjon og underlivssmerter. Les mer om Linda Sørby »

Colusseum-Mann_0321-pre (1)

Iselin Åker

SYKEPLEIER/UROTERAPEUT

Iselin Åker er utdannet sykepleier og har i 2020 spesialisert seg innen uroterapi. Som uroterapeut vil Iselin jobbe med hele prosessen fra kartlegging av symptom til oppfølging av igangsatte behandlingsopplegg. Hun vil utrede kvinner og menn som lekker urin, eller har utfordringer med å tømme blæren.

Tove Aasen

Tove Aasen

Sykepleier

Tove er utdannet sykepleier ved Haukeland Sykehus. Hun har jobbet med urologi i 25 år, og ved private foretak i 22 år. Hun assisterer og bistår behandlerne på klinikken ved undersøkelser og inngrep.

Colusseum-Mann_1376-pre (1)

Cecilie Dahl Sigurthorsson

Operasjonssykepleier

Cecilie Dahl Sigurthorsson er operasjonssykepleier med spesialisering som RNFA (registered nurse first assistant), og har jobbet med robotkirurgipasienter siden det ble innført i Norge i 2004.

Aina

Aina Thomsgård

FORSIKRINGSKOORDINATOR

Ansvarlig for alle forsikringskunder/pasienter og all kommunikasjon med de ulike forsikringsselskapene. Aina er utdannet sykepleier ved Diakonova og har erfaring fra både som sykepleier, fagansvarlig og avdelingsleder.

Inger

Inger Brekke Egdetveit

Bioingeniør

Laboratoriet er betjent av Inger Brekke Egdetveit, som er utdannet bioingeniør. Inger har jobbet på Rikshospitalet og Andrologisk Senter og har over 30 års erfaring innen andrologi og cellekinetikk.

Anne Emilie Uhlen Gøllner

Anne Emilie Uhlen Gøllner

Helsesekretær

Anne Emilie har 13 års erfaring som helsesekretær, og har i flere år jobbet med urologi ved kirurgisk avdeling. Hun har ansvar innen daglig drift,  pasientkommunikasjon, og prøvetagning.