Godartet prostataforstørrelse (BPH) kan presse sammen urinrøret, og føre til vannlatingsbesvær eller en fullstendig blokkering av urinrøret. Vanndampbehandling av prostata bruker den naturlige energien som er i vanndamp til å krympe den delen av prostata som ligger inn mot urinrøret, og dermed åpne opp urinveien igjen. Behandlingen er et lite omfattende og skånsomt alternativ til medisiner og kirurgi. Hos C-Medical i Sarpsborg, tilbyr vi vanndampbehandling av prostata.

HOS UROLOGEN

Godartet prostataforstørring (BPH) påvirker omtrent halvparten av alle menn mellom 51 og 60 år, og opptil 90 % av menn over 80 år. Forstørrelsen presser sammen urinrøret og kan føre til vannlatingsproblemer i varierende grad. Ofte fører tilstanden til hyppige toalettbesøk - også om natten, plutselig vannlatingstrang, eller en følelse av at man ikke får tømt seg helt eller kun produserer små volumer urin.

Disse problemene må undersøkes grundig av urolog, og kan behandles med ulike metoder. Med bakgrunn i kliniske funn og dine subjektive plager vil urologen anbefale den behandlingen som passer best for akkurat deg.

Kontakt oss

Rezum varmebehandling utføres på C-Medical i Sarpsborg. Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss.

Før og etter timen

Time kan bestilles på C-Medical i Sarpsborg. Urologen vil sørge for grundig utredning og oppfølging.