I dag er sterilisering en enkel og vanlig prevensjonsmetode. Metoden innebærer at man kutter sædlederen som transporterer sædceller fra testiklene til sædblæren.

Noen ganger ønsker man å reversere steriliseringen på grunn av endring i livssituasjon eller lignende, andre ganger angrer man på at inngrepet ble gjennomført. Da kan man gå igjennom en refertilisering. Altså at man syr sammen sædlederne.

C-Medical Majorstuen tilbyr refertilisering. Hos vår urolog i Oslo, Trond Jørgensen, er du i gode hender. Han er spesialist i kirurgi og urologi, og har lang erfaring med å gjennomføre dette inngrepet. Sædkanalenes diameter er ca. 0,3 mm, og det tar i overkant en time å skjøte sammen sædlederne. Derfor er det viktig at en erfaren kirurg gjennomfører refertiliseringen, slik at resultatet blir vellykket.

Ønsker du dette inngrepet gjennomført hos urolog Trond Jørgensen, kan du bestille time til en samtale via online booking.

Det er flere faktorer som avgjør om en refertilisering er vellykket eller ikke. To viktige faktorer er din egen alder, samt hvor lenge det er siden du ble sterilisert.

Generelt kan man si at 70 – 80% av pasientene kan regne med å få spermier i sæduttømmingen etter inngrepet. Muligheten for graviditet, vil også påvirkes av forhold hos din partner.

Kontakt oss

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss

Før og etter timen

Refertilisering kan bestilles direkte  på C-Medical Majorstuen via vår online booking, og koster 33 000,-. Oppgi at timen dreier seg om en refertilisering. Ta kontakt med C-Medical Majorstuen per telefon eller e-post for å bestille time der.