Norges første komplette kvinnehelsetilbud:

Kompetansesenter for kvinnehelse

 

N

Alt på ett sted

Kompetansesenteret dekker alle kvinnesykdommer – fra utredning, behandling og oppfølging i etterkant. Vi tilbyr IVF, NIPT-test med tidlig ultralyd og oppfølging i hele svangerskapet. 

N

Unikt tverrfaglig ekspertteam

Ved behov samarbeider ledende gynekolog med smertelege, uroterapeut, urolog, fysioterapeut, osteopat, ernæringsfysiolog, psykolog og sexolog. 

N

Alt innen gynekologisk kirurgi

Vi er den eneste private aktøren i Norge som tilbyr robotkirurgi, alle vaginale dagkirurgiske operasjoner og laparoskopiske operasjoner.  

N

Kort ventetid, og ingen henvisning nødvendig

Hos oss er det kort ventetid for å få time, og du trenger ikke henvisning i fra lege for å bestille time.

Vi tar kvinnehelse på alvor

Hos oss møter du engasjerte gynekologer som jobber med den kvinnesykdommen de kan best!

Kompetansesenteret dekker alt innen gynekologisk kirurgi som kikkhullskirurgi og vaginal kirurgi. C-Medical er de eneste i Norge som tilbyr robotkirurgi.

Kvinner kan ha levd med kroniske sykdommer i en årrekke, og noen blir traumatiserte i prosessen. Ofte er det ikke kirurgi alene nok. Derfor er vi ekstra stolte av å ha et unikt tverrfaglig team, bestående av gynekologer, sexolog, psykolog, smertelege, hudlege, urolog, uroterapeut og ernæringfysiolog.

Sammen jobber vi får å gjøre pasienten friskere raskere og hjelper dem med varig mestring.

Nedenfor kan du lese mer om hvilke behandlinger vi tilbyr. Du kan også laste ned vår pdf-brosjyre.

Er du gynekolog, fastlege eller annet helsepersonell?

Det tar for lang tid å få stilt riktig diagnose på flere kvinnesykdommer. Mange kvinner lider unødvendig i årevis.

Står du fast i et vanskelig kasus? Ikke nøl med å konferer eller henvise til våre gynekologer i Kompetansesenter for kvinnehelse.

Kompetansesenterets poliklinikker

Vulva

Kompliserte sykdommer som vulvasykdommer trenger en tverrfaglig tilnærming.

Endometriose og adenomyose

Endometriose og adenomyose er sykdommer som kan forårsake voldsomme smerter og store plager.

Svangerskap

NIPT og tidlig ultralyd

Vi tilbyr oppfølging hos din egen fødselslege gjennom hele svangerskapet, samt fosterdiagnostikk som tidlig ultralyd og NIPT hos fostermedisiner. Den beste oppfølging gjennom hele svangerskapet!

Generell gynekologi

Vi tar selvfølgelig i mot alt av generelle gynekologiske problemstillinger, som celleforandringer, prevensjonsveiledning, utredninger av blødningsforstyrrelser, og rutinesjekk, med mer.

Ta kontakt 

Urogynekologi

Utredning og behandling av skader i skjeden og bekkenbunn som kan føre til urinlekkasje eller vaginale fremfall.

Hormonforstyrrelser

Endokrin gynekologi

Spesialist i gynekologi og obstetrikk med særlig kompetanse innen gynekologisk endokrinologi som PCOS, overgangsalder, og overvekt

Fertilitet

Fertilitetspoliklinikken tar i mot pasienter til fertilitetsutredning. Både par og enslige er velkomne! Vi tilbyr assistert befruktning med blant annet IVF når vi i november 2022 åpner C-Medical Fertilitet på Majorstuen.

Tverrfaglig team

Psykolog, smerte

Sexolog

Fysioterapeut

Hudlege

Uroterapeut

Psykologspesialist

Ernæringsfysiolog

Osteopat

Smertlege

Urolog

Våre kirurgiske tilbud

Gynekologisk kirurgi

C-Medical tilbyr alle gynekologiske operasjoner, fra dagkirurgiske inngrep til kikkehullskirurgi. Du kan være trygg på at våre kirurger er eksperter innen sine inngrep.

Robotkirurgi

C-Medical er den første private klinikken i Norge som tilbyr robotkirurgi ved kreft.

Ta kontakt med kompetansesenteret

C-Medical hjelper deg med alt av gynekologiske problemstillinger. Vi har gynekologer med særlig kompetanse innen endometriose, PCOS, overgangsalderplager, vulvasykdommer, ufrivillig barnløshet, urinlekkasje og fremfall. Vi gir deg en helhetlig behandling gjennom å arbeide i tverrfaglige team,  slik at du blir bedre raskere og lærer å mestre egen sykdom. 

Private pasienter trenger ikke henvisning. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskaper. Du kan også benytte deg av fritt behandlingsvalg. Bestill konsultasjon her ved å velge klinikken C-Medical Majorstuen.

En del av C-Medical Group

Kompetansesenteret for Kvinnehelse er en del av C-Medical Group som er en av Skandinavias ledende leverandører av spesialisthelsetjenester.

På våre fjorten klinikker i Norge og Sverige tilbyr vi korte ventetider til noen av de beste spesialistene innen blant annet urologi, gynekologi og ortopedi.

Når du er i våre hender, kan du være trygg på at de er kompetente og jobber med ditt beste i fokus.

Informasjon om laboratoriet

Vi har dessverre midlertidig begrenset tjenestetilbud og åpningstid ved vårt laboratorium. Dette inkluderer blodprøver, sædanalyser og injeksjoner. Vi ber om at du tar kontakt på telefon 22600050 for informasjon om åpningstider.

Vårt laboratorium ligger nå i Sørkedalsveien 10A, 6. etasje.

Viktig informasjon vedrørende symptomer på luftveisinfeksjoner eller korona (COVID-19)

Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller mistanke om at du er smittet med korona-virus så ikke møt opp uten å ha gjort avtale om det i forkant. Ved symptomer på luftveisinfeksjoner gjør vi konsultasjonene i første omgang telefonisk. Mistenker du at du er smittet av korona-virus så skal du ringe kommunens egen korona-telefon eller bestille time til testing via kommunens nettside.

Du kan møte til time som avtalt dersom du ikke har symptomer på luftveisinfeksjon, er i karantene eller har vært utenlands de siste 10 dagene. Dette gjelder også opphold i gule/grønne soner. I disse tilfellene må timen flyttes fram.

For å begrense antall pasienter på senteret samtidig så har vi også innført telefonkonsultasjoner for andre problemstillinger der det er praktisk gjennomførbart.

Generell informasjon

Reseptbestilling

Ved fornying av resept så kan det ta opptil 5 virkedager fra du bestiller resept til den blir sendt elektronisk til apoteket. Vær derfor ute i god tid.

 

Vanskelig å nå oss på telefon?

Dersom du ikke kommer gjennom til oss på telefon kan du eventuelt sende e-post til majorstuen@cmedical.no. Du kan også sende sms: kodeord COLOSSEUM etterfulgt av din tekst til 2097.

Du kan booke time hos oss via nettsidene, trykk på linken for timebestilling og du vil kunne booke time direkte.

Henvisning fra lege

Hos C-Medical trenger du ikke henvisning fra lege for å kunne booke time. Dersom du blir henvist til oss fra din lege, vil du bli kontaktet direkte av oss for å avtale time hos en av våre spesialister. 

Forsikring

C-Medical har avtale med alle forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring. Dersom du har helseforsikring, må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å avklare kostnadsdekning hos oss.

Møt våre medarbeidere

Tverrfaglig legeteam og erfarne helsesekretærer og sykepleiere​.

Mari Chammas
Mari Chammas

Mari Chammas

Mari Chammas er spesialist i gynekologi og obstetrikk. Hun har særlig interesse for gynekologisk endokrinologi som overgangsalder, PCOS og overvekt. Dr Chammas jobber tverrfaglig med både ernæringsfysiolog og psykolog, ogskreddersyr et opplegg tilpasset akkurat deg.

Ida Waagsbø Bjørntvedt
Ida Waagsbø Bjørntvedt

Ida Waagsbø Bjørntvedt

Dr Bjørntvedt er spesialist i gynekologi med særlig interesse for vulvasykdommer. Hun arbeidet tidligere ved Sørlandet sykehus Kristiansand hvor hun drev vulvapoliklinikken ved sykehuset.

Her finner du oss

Du er hjertlig velkommen til å kontakte oss, når du måtte ønske.

Kontakt:

Besøks- og postadresse:

Sørkedalsveien 10 A og D
0369 Oslo

Telefon:

Tlf: +47 22 60 00 50

Åpningstider telefon:

Mandag – torsdag: 08:30-11:30 og 12:00-15:30

Fredag: 08:30-11:30

Åpningstider laboratoriet:

Vi har midlertidig begrenset åpningstid og tjenestetilbud ved vårt laboratorium, og ber om at du tar kontakt på telefon 22600050 for mer informasjon. Les mer her.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss via dette skjemaet. Vi oppfordrer deg til ikke å oppgi sensitiv informasjon.

C-Medical Majorstuen

C-Medical Majorstuen

Velkommen til C-Medical Sarpsborg

Adresse:

Sørkedalsveien 10
0369 Oslo

Oppgang A (6. etasje):
Urologi, gynekologi, uroterapi, ortopedi og operasjoner

Oppgang D (5. etasje):
Kardiologi, reumatologi, ortopedi, karkirurgi og blodprøver/sædprøver

Telefon og fax:

Tlf: 22 60 00 50
Fax: 22 46 74 73

Åpningstider:

Mandag – torsdag: 08:00-16:00 (20:00 etter avtale)
Fredag: 08:00-12:00