I de beste hender

Velkommen til
Bekkestua Gynekologi & Hud

 

Her finner du oss

Kontakt:

Adresse:

Bærumsveien 205
1357 Bekkestua

3. etasje

Telefon:

Tlf: 22 60 00 50 – Tastevalg Bekkestua

E-post:

bekkestua@cmedical.no

Velkommen til nytt gynekologi og hud tilbud på Bekkestua!

Gynekologi

Vi utreder celleforandringer, menstruasjonsforstyrrelser, overgangsalder, PCOS, urinlekkasje, vaginale fremfall, smerter i underlivet, tidlig ultralyd samt prevensjonsveiledning eller enkel generell gynekologisk undersøkelse.

Hud

Vi behandler vi alle aspekter som har med hud å gjøre. Det være medisinske, kirurgiske og kosmetiske aspekter av hud.

Noen av medisinske tilstander vi behandler er:

Akne, akne arr, hudkreft, føflekksjekk, utslett, eksem, rosacea, fjerning av hudutvekster, psoriasis, fjerning av hudkreft, behandling av solskader, hårtap og økt svette.

Kosmetiske behandlinger:

Anti-aging program, laserbehandlinger, oppstramming, toksiner, filler og kjemisk peel.

En del av C-Medical Group

C-Medical Bekkestua Gynekologi & Hud er en del av C-Medical Group, som er en av Skandinavias ledende leverandører av spesialisthelsetjenester.
På våre klinikker i Norge og Sverige tilbyr vi korte ventetider til noen av de beste spesialistene innen blant annet plastikkirurgi, gynekologi og ortopedi.

Når du er i våre hender, kan du være trygg på at de er kompetente og jobber med ditt beste i fokus.

Møt våre leger:

Mari Chammas

Madeleine Engen

Dr. Engen er spesialist i gynekologi med særlig interesse og kompetanse innen urogynekologi (urinlekkasje og vaginale fremfall). Hun har forskningserfaring innen urinlekkasje og har holdt foredrag på internasjonale kongresser. Dr. Engen har hatt faglig ansvar for urogynekologi ved Bærum Sykehus. Ved siden av å utføre diverse vaginal kirurgi på C-Medical har dr. Engen urogynekologisk poliklinikk der hun samarbeider med urolog, uroterapeut og fysioterapeut med bekkenbunn kompetanse.

Dr. Engen er fagansvarlig for gynekologi og medgrunder av C-Medical Kvinnehelse.

Bestill time

Madeleine Engen

Aditi Singh

Dr. Aditi Singh har jobbet i feltet siden 2014 ved Østfold Sykehus.
Hun har særlig interesse for helhetlig kvinnehelse og forbedring av tilbudet for minoritetsgruppen.

Bestill time

Mari Chammas

Siri Kløkstad

Siri Kløkstad er utdannet gynekolog og har jobbet ved både sykehuset i Elverum og Oslo Universitetsykehus. Siri er spesielt interessert i underlivsplager, vulvasmerter, hormoner og prevensjon.

Bestill time

Mari Chammas

Michael Zangani

Dr. Zangani er utdannet hudlege/dermatolog ved Universitetet i Oslo og Rikshospitalet. I 2007 ble Dr. Zangani tildelt pris for årets artikkel innen immunologi. Han har også jobbet flere år ved Plastikkirurgisk Avdeling, Stavanger Universitetssykehus, og dermed er eneste hudlegen i landet med slik kirurgisk bakgrunn.

Bestill time

Ingen henvisning nødvendig

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos C-Medical. Dersom du blir henvist til oss fra din lege, vil vi kontakte deg direkte for å avtale time hos en av våre spesialister.

Forsikring

C-Medical Ski har avtale med alle forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring. Dersom du har helseforsikring, må du selv ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å avklare kostnadsdekning hos oss.