HVA ER GYNEKOLOGI?

C-Medical behandler etter prinsippet «best practise of medicine». Vi ønsker å være et kompetansesenter for kvinnehelse. Der alle kvinner blir møtt av engasjerte gynekologer, blant de dyktigste innen sitt spesialområde.

Gynekologi betyr opprinnelig «læren om kvinner» og begrepet brukes hovedsakelig innen medisin om det som har med kvinnens forplantningsystem (livmor, vagina og eggstokker) å gjøre. Gynekologi er den medisinske spesialiteten som dekker kvinnelige sykdommer og tilstander.

Om gynekologiske inngrep hos C-Medical

C-Medical utreder og behandler alle tenkelige problemstillinger innen gynekologi. Vi er de første i Norge som tilbyr robotassistert gynekologisk kirurgi (f.eks hysterektomi). En unik metode som gir en mer presis og skånsom kirurgi. Våre kirurger er ikke bare innovative og dyktige, de bryr seg oppriktig om deg og er tilgjengelige på telefon etter din operasjon.

 

TIMEBESTILLING

Du trenger ikke henvisning og din helseforsikring kan brukes hos oss

Vi behandler

Fjerning av livmor, robotassistert. TCRE

 

Stress og trang, inkontinensbehandling, TVT, bulkamid, Botox i blæren

Bestill time

Operasjon av genitalt fremfall, nedsunken livmor, prolapsbehandling, vaginalplastikk

Fjerne eggledere ved kikkhulls-/laparoskopisk operasjon

Robotassistert hysterektomi

 

C-Medical Majorstuen er det eneste sykehuset i Norge som gjør private kreftoperasjoner. Sykehuset er utstyrt med avansert teknologi og har ledende kirurger.