Helseforsikring

Vi har avtale med alle helseforsikringselskapene i Norge. 

Til deg som pasient: Når du har sendt din henvisning til ditt forsikringsselskap og fått aksept for kostnadsdekning, kan du be om å få bli behandlet hos C-Medical

Til forsikringsselskapene: Vi tilbyr korte ventetider og de beste kirurgene innen våre utvalgte spesialistområder. Ta kontakt med vår forsikringskoordinator Aina Thomsgård på e-post: aina.thomsgard@cmedical.no eller på telefon: 22600050

Mer aktuelt fra C-Medical

 

Kvalitetsrapporten for RALP-2021

Kvalitetsrapporten for RALP-2021

Prostatakreft er den vanligste kreftsykdommen blant menn i Norge. Tall fra Kreftforeningen viser at hele 5.030 menn fikk påvist prostatakreft i 2020.

Som eneste private aktør som tilbyr robotassisterte prostatakreft-operasjoner i Norge, er det med stolthet at vi i C-Medical kan vise til svært gode resultater.

Les mer

Minerva Medica AB blir en del av C-Medical – styrker satsningen innen gynekologi og IVF

Minerva Medica AB blir en del av C-Medical – styrker satsningen innen gynekologi og IVF

Det er med stor glede at C-Medical kan annonsere overtakelsen av Minerva Medica AB. Med sine to klinikker i Uppsala, nord for Stockholm, er Minerva fordelt på tre avdelinger: StudentGyn, GynHälsan og GynHälsan Fertilitet. Minerva er innovativt og fremtidsrettet og har bemerket seg innen gynekologi og fertilitetsbehandling, med mer enn 20 000 pasientavtaler årlig og 600 fertilitetsbehandlinger i 2021.

Les mer