Reversere sterilisering av menn

Refertilisering av menn

Bestill konsultasjon i dag for refertilisering av menn. Det er kort ventetid på våre spesiasialister innen reversering av sterilisering. Du trenger heller ikke henvisning.

Passer refertilisering for meg?

I dag er sterilisering en enkel og vanlig prevensjonsmetode. Metoden innebærer at man kutter sædlederen som transporterer sædceller fra testiklene til sædblæren.

Noen ganger ønsker man å reversere steriliseringen på grunn av endring i livssituasjon eller lignende. Andre ganger angrer man på at inngrepet ble gjennomført. Da kan man gå igjennom en refertilisering av menn. Det vil si at man syr sammen sædlederne.

C-Medical Majorstuen og Moelv tilbyr refertilisering. Du er i gode hender hos vår urolog i Oslo, Trond Jørgensen. Han er spesialist i kirurgi og urologi, og han har lang erfaring med å gjennomføre dette inngrepet. Sædkanalenes diameter er ca. 0,3 mm, og det tar i overkant en time å skjøte sammen sædlederne. Derfor er det viktig at en erfaren kirurg gjennomfører refertiliseringen, slik at resultatet blir vellykket.

Ønsker du dette inngrepet gjennomført hos urolog Trond Jørgensen, kan du bestille time til en samtale via online booking.

Resultatet av refertilisering

Det er flere faktorer som avgjør om en refertilisering er vellykket eller ikke. To viktige faktorer er din egen alder, samt hvor lenge det er siden du ble sterilisert.

Generelt kan man si at 70 – 80% av pasientene kan regne med å få spermier i sæduttømmingen etter inngrepet. Muligheten for graviditet vil også påvirkes av forhold hos din partner.

Møt en av våre ledende eksperter på sterilisering

Trond Jørgensen er en av våre spesialister i kirurgi og urologi. Han har lang forskningsbakgrunn med flere publiserte internasjonale artikler og en doktorgrad innen prostatakreft. Tidligere var han overlege ved Oslo Universitetssykehus, urologisk avdeling. De siste 15 årene har han praktisert som privat urolog. Han har lang erfaring med urologisk kirurgi, inkludert laserkirurgi av prostata. Han gjennomfører flere hundre steriliseringer og fimoseoperasjoner hvert år. Les mer om Trond Jørgensen på vår klinikk på Majorstuen.

Vi har også flere ledende spesialister på våre andre klinikker. Du får rask tilgang til ledende medisinske spesialister ved å velge C-Medical. Du kan være trygg på at du er i de beste hender!

Før og etter inngrepet

Før, under og etter operasjonen

Alle pasienter må ha en samtale med urolog før operasjonen. En slik samtale kan du bestille gjennom online booking.

Reversering av sterilisering gjøres i lett narkose og du kan reise hjem samme dag. Du kan oppleve litt smerter og det kan være behov for noe smertestillende. For å redusere blødning og smerter bør du unngå stor fysisk aktivitet de første dagene etter inngrepet.

Du kan oppleve noe hevelse og blåfarging av huden omkring der huden er åpnet.

Seksuell aktivitet kan gjenopptas etter 2 – 3 uker.

Har du fysisk krevende arbeide? Snakk med kirurgen om eventuelt behov for sykemelding.

Kontroll avtales med kirurgen.

Sædkontroll etter refertilisering

Kontroll av sæden kan tas på C-Medical Majorstuen sitt laboratorium cirka 2 – 3 måneder etter gjennomført inngrep. Denne analysen avdekker sædens kvalitet, vitalitet og eventuelt andre tilstander som kan påvirke sædkvaliteten. Denne prøven analyseres av en erfaren biokjemiker.

C-Medical Majorstuen er eksperter på mannens helse. Ønsker du å gjennomføre en sædanalyse?

Hva koster refertilisering?

Refertiliseringsoperasjon koster kr. 35 000,-. Ta kontakt med C-Medical på Majorstuen eller i Moelv per telefon eller e-post for å bestille time.

Hvor kan jeg få utført refertilisering?

Følgende C-Medical-klinikker tilbyr refertilisering. Velg klinikk for å lese mer og bestille time.

Majorstuen

Majorstuen

Kort ventetid til ledende spesialister innen: Fertilitet, gynekologi, urologi, ortopedi, revmatologi, karkirurgi og et unikt tverrfaglig team. Kompetansesenter for kvinnehelse & C-Medical Fertilitet er en del av C-Medical Majorstuen, Norges mest komplette kvinnehelsetilbud.

Les mer

Moelv

Moelv

Ved C-Medical Moelv er det både helprivate spesialister og avtalespesialister (næringsdrivende med offentlig refusjonsavtale). Vi tilbyr korte ventetider til ledende spesialister innen gynekologi, urologi, ortopedi og karkirurgi.

Les mer