Symptomer, utredning og behandling:

Prostatakreft

Hvert år blir 5000 norske menn diagnostisert med prostatakreft. Hos C-Medical opererte vi 500 menn med prostatakreft i Norge og Sverige i 2020, med svært gode resultater. Du kan bruke din helseforsikring hos oss. Ta kontakt for mer informasjon.

Behandling av prostatakreft

Når du har vært gjennom en prostatautredning og fått diagnosen prostatakreft er neste skritt å velge behandlingsstrategi. Det finnes flere alternativer. Om din prostatacancer ikke er aggressiv er regelmessige kontroller hos oss en mulighet. Denne type tumor utvikler seg langsomt og fører sjeldent til sykdom. Les mer om utredning av prostatakreft her

Dersom tumoren er behandlingskrevende er prostataoperasjon eller stråling to av alternativene dine.

Avansert robotkirurgi ved prostatakreft

Hos C-Medical opererer vi med robotteknikk, og operasjonen utføres av de anerkjente kirurgene dr. Bjørn Brennhovd og dr. Nicolai Wessel.
Teknikken sørger for en forbedret arbeidsstilling for kirurgen og mindre skjelving på instrumentene enn ved konvensjonell metode.

I lenken nedenfor kan du se robotkirurg Bjørn Brennhovd forklare robotkirurgi. Du vil få se videoer fra operasjonen, og det er derfor aldersbegrensninger på innholdet.

Bjørn startet innføringen av robotassistert kirurgi i Norge i 2004,
og har utført flest robotassisterte prostataoperasjoner i Norge.

 

 

Hvor kan jeg få mer informasjon om prostatakreft?

Ved spørsmål angående utredning eller robotkirurgi, ta kontakt med C-Medical Majorstuen på telefon  22 60 00 50.

Majorstuen

Majorstuen

Kort ventetid til ledende spesialister innen: Fertilitet, gynekologi, urologi, ortopedi, revmatologi, karkirurgi og et unikt tverrfaglig team. Kompetansesenter for kvinnehelse & C-Medical Fertilitet er en del av C-Medical Majorstuen, Norges mest komplette kvinnehelsetilbud.

Les mer

Stavanger

Stavanger

Vi tilbyr undersøkelser og behandlinger av urinveier for menn, kvinner og barn. Du trenger ingen henvisning fra lege for å bestille time. Dersom du blir henvist til oss fra din lege, vil du bli kontaktet direkte av oss for å avtale time hos en av våre spesialister.

Les mer