Våre behandlinger 

Kort ventetid til ledende spesialister innen urologi

Du trenger ikke henvisning for å bestille time for urologisk behandling, og din helseforsikring kan brukes hos oss. Vi har kort ventetid til ledende urologer.

Rask behandling hos ledende urologer

Sliter du med vannlating? Ønsker du å sjekke PSA verdier? Vurderer du sterilisering? Har du problemer med urinveiene, for eksempel urinveisinfeksjon? Vi er ledende innen spesialisthelsetjenester som urologi. Vi kan tilby rask behandling hos ledende urologer som har tilgang til det siste innen utstyr og metoder.

Vi tilbyr en rekke behandlinger, tjenester og inngrep uten henvisning. Kontakt oss for å se hvordan vi kan hjelpe.

Hva er urologi?

Urologi er en medisinsk spesialitet som tar for seg sykdommer i urinveiene hos menn og kvinner, samt mannlige kjønnsorganer. Urologi omfatter følgende organer hos både menn og kvinner: nyrene, urinblæren og urinrøret. I tillegg omfattes følgende mannlige organer: testikler, bitestikler, sædledere, prostata og penis.

 

Hva gjør en urolog?

En urolog er en lege med spesialistutdannelse innen urologi og kirurgi. Urologen utfører utredning og behandling av sykdom og andre tilstander i hele det urologiske systemet hos menn og kvinner.

En urolog kombinerer både det kirurgiske og det medisinske ved utredning og behandling av urologiske tilstander, sykdommer og lidelser. Av de mer uro-medisinske tilstandene kan man nevne blant annet onkologi, andrologi, mannlig infertilitet og seksuelle dysfunksjoner.

Vi utreder og behandler de fleste urologiske tilstander med fokus på kreft, vannlatingsbesvær, seksuelle utfordringer og infertilitet. C-Medical har tilknyttet seg de mest erfarne urologer, urosykepleiere og uroterapeuter. I tillegg har vi fysioterapeut med spesialkompetanse innenfor bekkenbunnslidelser.

C-Medical har det mest moderne og avanserte utstyret som er nødvendig for at vi til enhver tid skal være ledende på utredning og behandling av våre pasienter. C-Medical har et godt samarbeid med Oslo Universitetssykehus og andre sykehus i inn- og utland, til det beste for våre pasienter.

Urologiske behandlinger

Her kan du se alle våre behandlinger innen urologi.

Vi tar opp kampen mot prostatakreft med robotkirurgi

Vi tar opp kampen mot prostatakreft med robotkirurgi

Flere tusen menn blir rammet av prostatakreft hvert eneste år. Økt PSA screening fører til at flere pasienter får stilt diagnosen. Urologene har en stor oppgave å utrede pasientene og gi råd om riktig behandling, ofte etter diskusjon i tverrfaglig team. For noen pasienter er operasjon og fjerning av prostata den anbefalte behandlingen. C-Medical er eneste private aktør som tilbyr robotkirurgi på prostata i Norge.

Les mer