Osteopat

Osteopati er en manuell behandlingsform som betyr at hendene er osteopatens viktigste verktøy for diagnostisering og behandling. Osteopati komplementerer medisinsk utredning og behandling.

N

Du trenger ingen henvisning

N

Bruk din helseforsikring hos oss

Faget baserer seg på en grundig sykehistorie, manuell ortopedisk og osteopatisk undersøkelse og behandling hvor vi vektlegger sammenhengene mellom de fysiske, psykiske og sosiale faktorer som påvirker helsen og livene våre.

Manuell behandling, fysisk aktivitet og håndtering av en stressende hverdag er noe av det vanligste osteopater jobber med. Osteopater benytter seg av et bredt spekter av manuelle behandlingsteknikker i hele kroppen. Teknikkene kan oppleves både lette og mer kraftfulle men det er viktig at behandlingene tilpasses deg og der du befinner deg i syklus, dagsform og i livet.

Osteopaten er opptatt av å finne hva som er viktig for deg, og hvordan dere sammen kan skape en trygg arena der du kan bruke kroppen din på en god måte. Å skape en trygg arena for tillitsfull kommunikasjon og behandling er nødvendig for et godt resultat av behandlingen. Det er alltid et hovedmål ved hvert pasientmøte.

I det tverrfaglige behandlingsteamet på C-Medical vil osteopaten ha en naturlig plass i behandlingsplanen innenfor vulvasmerter, bekkenbunnsdysfunksjon, smerter og nedsatt funksjon i muskelskjelettsystemet, i oppfølging av gravide kvinner og kvinner postpartum. I tillegg vil osteopatisk behandling kunne ha gunstig effekt ved smerter relatert til endometriose/adenomyose og stress.

Vi tar din helse på alvor

Kontakt en av våre spesialister og start reisen mot å føle deg bedre.

Madeleine Engen

Mona Valstad Elsness

Mona er utdannet osteopat, fysioterapeut og personlig trener med studier innen idrettsvitenskap. Hun har erfaring som personlig trener og coach for trening i svangerskap og etter fødsel. Mona er også yogalærer.

Bestill time

Madeleine Engen

Ingvild Skarpås Aannerud

Ingvild er utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole i Oslo og har de siste 7 årene videreutdannet seg og jobbet spesifikt med kvinnehelserelaterte plager som opptrer i ulike kapitler av et liv.

Bestill time