Ortopedi

Vi tilbyr alle subspesialiteter innen ortopedisk kirurgi, og våre spesialister kan utføre alle typer ortopediske operasjoner. Bestill time hos en erfaren ortoped hos C-Medical for kort ventetid.

Våre kne- og skulderkirurger har erfaring fra universitetsklinikker og internasjonalt.

De vanligste lidelsene hos våre pasienter er rotatormansjettruptur (seneskader i skulderen), skulderinstabilitet, AC-leddslitasje og bicepssenefesteskader. Innenfor kne er de vanligste lidelsene meniskskader, fremre korsbånd-skader og patellainstabilitet (instabilitet i kneskål)

På grunn av vår erfaring, får vi ofte pasienter til såkalt second opinion hvor pasientene trenger ny operasjon eller har kompliserte skader. Vi benytter et bredt spekter av anerkjente behandlingsformer og er til enhver tid oppdatert. Våre leger driver med forskning og tilbyr dokumentert behandling

Vi utreder og behandler pasienter med skader eller plager fra ledd, skjelett og muskler.

Våre ortopeder er alle spesialister/overleger med lang erfaring innen sine felt.

C-Medical har revmatolog, håndkirurger, fotkirurger, protesekiruger, ortopediske kirurger, idrettsmedisinere og karkirurger (åreknutekirurger). Besøker du oss, kan våre leger vurdere hva som er den beste behandlingen i ditt tilfelle.

Vi utfører alle typer ortopedisk kirurgi, blant annet kikkhullskirurgi (artroskopi) der det er mulig. Kikkhullskirurgi er en skånsom måte å operere som gir raskere rehabilitering etter inngrep. Vi har den rette spesialisten for ditt tilfelle, dersom det er behov for inngrep.

C-Medical har det mest moderne og avanserte utstyret som er nødvendig for at vi til enhver tid skal være ledende på utredning og behandling av våre pasienter.

Behandlinger

Her kan du se noe av det vi tilbyr innenfor ortopedi.

Tennisalbue

Tennisalbue

Dette er en kronisk skade i senene på utsiden av albuen. Smerten kommer ofte etter gjentatte bevegelser, som hos malere og ved butikkarbeid/ekspedisjonsarbeid.

Les mer

Fotballankel

Fotballankel

Fotballankel er hyppigst blant fotballspillere, men en ser det også hos andre idrettsutøvere. Det oppstår smerter fortil i ankelen og nedsatt bevegelighet.

Les mer

Ballettankel

Ballettankel

I ankelen kan trange forhold baktil i ankelen gi bakre impingement eller innklemming av strukturer med påfølgende huggende smerter.

Les mer

Kalkskulder

Kalkskulder

Kalkperitendinitt, eller kalkskulder, kommer som et resultat av senebetennelser under skulderbuen hvor det samler seg kalk i senen som gir smerter ved bruk av armen

Les mer

Håndleddsartroskopi

Håndleddsartroskopi

Artroskopi (kikkhullsoperasjon) av håndleddet er brukt for å stille en riktig diagnose hvis du har uforklarlige smerter i håndleddet, og samtidig for å behandle/operere en eventuell skade.

Les mer

Achilles tendinalgi

Achilles tendinalgi

Achilles tendinalgi er egentlig flere tilstander som benevnes med samme navn. Blant flere tilstander er disse vanligst:

1. Seneskjedebetennelse, det vil si betennelse i hinnen rundt senen (paratendinitis).

2. Skadet senevev (seneavrivning (akutt) eller slitasje (kronisk)).

Les mer

Tretthetsbrudd

Tretthetsbrudd

Tretthetsbrudd oppstår som følge av overbelastning, ikke som følge av en akutt skade. Når beinet blir utsatt for tøyninger og bøyninger over lengre tid kan det til slutt brekke. Dette kan sammenlignes med en metallstav som brekker etter gjentatte bøyninger frem og tilbake.

Les mer

Frozen shoulder

Frozen shoulder

Frozen shoulder er en betennelse i leddhinnen i skulderleddet. Det er en smertefull tilstand hvor man opplever smerter og nedsatt funksjon i skulder og ofte arm. Både kvinner og menn kan få frozen shoulder, men de som rammest hyppigst er kvinner i aldersgruppen 40-60 år.

Les mer

Impingement

Impingement

Symptomer i form av smerter i skulder som øker på ved bruk av skulder og arm. Redusert bevegelighet i skulderleddet og svekket muskulatur er vanlig. Det kan også forekomme smerter på natten.

Les mer