Ledende innen urologi og biopsi av prostata

KOELIS-biopsi

C-Medical utfører stort sett bare KOELIS-biopsier hvor vi med «high tech»-utstyr fusjonerer MR-bilder og ultralydbilder. På denne måten får man svært presise og målrettede biopsier av forandringer som oppdages under MR-undersøkelser.

Avansert biopsi av prostata

Ved hjelp av en spesiell billedfusjonsteknikk kan vevsforandringene sett på MR fremstilles ved ultralydundersøkelse som benyttes under prøvetakingen. Biopsier tatt med denne teknikken kalles ofte Fusion-biopsier og tas målrettet mot suspekte områder.

Prøvetaking

For å minimalisere infeksjonsfaren tar vi prøvene gjennom perineum (transperinealt) og ikke endetarmen. Dette er ikke nødvendigvis vondt, men pasienten får lokalbedøvelse.

For å unngå infeksjon er det avgjørende å gi effektiv, forebyggende antibiotikabehandling.

Prøvene som tas sendes til spesialhistologisk analyse ved annet laboratorium. 

Prøvene undersøkes i mikroskop for å se om de inneholder kreftceller – kreftsvulst – og blir i tilfellet kreft gradert etter et systen som kalles Gleason.

Hvor kan jeg få utført KOELIS-biopsier?

Følgende C-Medical-klinikker tilbyr KOELIS-biopsi. Velg klinikk for å lese mer og bestille time. Du kan benytte deg av retten til fritt behandlingsvalg eller din helseforsikring her hos oss.

Majorstuen

Majorstuen

Kort ventetid til ledende spesialister innen: Fertilitet, gynekologi, urologi, ortopedi, revmatologi, karkirurgi og et unikt tverrfaglig team. Kompetansesenter for kvinnehelse & C-Medical Fertilitet er en del av C-Medical Majorstuen, Norges mest komplette kvinnehelsetilbud.

Les mer

Stavanger

Stavanger

Vi tilbyr undersøkelser og behandlinger av urinveier for menn, kvinner og barn. Du trenger ingen henvisning fra lege for å bestille time. Dersom du blir henvist til oss fra din lege, vil du bli kontaktet direkte av oss for å avtale time hos en av våre spesialister.

Les mer

Sarpsborg

Sarpsborg

Vi tilbyr ledende tjenester til fastlege, urolog, gynekolog og barnelege. Du trenger ingen henvisning fra lege for å bestille time. Dersom du blir henvist til oss fra din lege, vil du bli kontaktet direkte av oss for å avtale time hos en av våre spesialister.

Les mer