Hudlege

Hudsykdommer kan ramme både unge og gamle. Noen er medfødte eller arvelige, andre oppstår som en reaksjon på en ytre påvirkning. Hos vår hudlege håndterer vi undersøkelse av alle typer hudsykdommer.

N

Du trenger ingen henvisning

N

Bruk din helseforsikring hos oss

Hudlidelser

Hudlidelser kan ha mange årsaker, inkludert systemiske sykdommer, infeksjoner, genetiske lidelser, bivirkning fra legemidler eller kontaktallergier. Det kan være nødvendig med undersøkelse i form av hudbiopsi, blodprøve, undersøkelse for kontaktallergi. Ved de fleste tilstander kan vi hjelpe til med å behandle. Vi vil i så fall følge opp og kontrollere at du har tilfredsstillende effekt av gitt behandling. Mer oppfølging etter første konsultasjon kan være nødvendig.

Hudlegens fokusområde er vulvalidelser så som herpes genitalis, kjønnsvorter, lichen planus, lichen sclerosus, og vulvovaginal candidiasis. Men vi behandler også hudkreft, akne, rosacea, psoriasis, og eksem.

I tillegg vurderer vi føflekker, opererer hudkreft og behandler precancerøse lesjoner. Vi tilbyr også behandling av svette og behandling med intralesjonell steroid injeksjon mot fortykkede arr og keloider.

Møt vår hudlege:

Kontakt en av våre spesialister og start reisen mot å føle deg bedre.

Madeleine Engen

Sarah Hosseini

Lege under spesialisering i Hud og veneriske sykdommer

  • Utreder og behandler akutt og kroniske hudsykdommer som akne, elveblest, eksem, psoriasis, rosacea, solskader, hudkreft og pigmentflekker.
  • Sarah har en spesiell interesse for vulvasykdommer.

Bestill time

Hvor kan jeg bestille time hos hudlege?

Følgende C-Medical-klinikker tilbyr hudlege. Velg klinikk for å lese mer og bestille time.