Gynekologi

Hos C-Medical hjelper vi deg med alt innen gynekologiske problemstillinger, fra utredning til behandling. Vi har et bredt behandlingstilbud av høyest kvalitet. Hos oss møter du engasjerte gynekologer som jobber med den kvinnesykdommen de kan best!

N

Kort ventetid

Vi tilbyr kort ventetid for å få time hos våre spesialister.

N

Din helseforsikring kan brukes hos oss

C-Medical har avtale med alle forsikringsselskapene som tilbyr helseforsikring.

N

Ingen henvisning nødvendig

Du trenger ikke henvisning for å bestille time for urologisk behandling.

vulvodyni vaginisme

Våre behandlinger

Hva er gynekologi?

Gynekologi er læren om kvinnens forplantningssystem og om sykdom i de kvinnelige kjønnsorgan (ytre del bestående av vulva, vagina og livmorhals, indre del bestående av livmor, eggleder og eggstokker), svangerskap og fødsel.

Hva gjør en gynekolog?

Gynekologer er leger med spesialistutdannelse i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Gynekologi er en kirurgisk gren, og gynekologer gjør alt av kirurgiske inngrep på de indre og ytre kjønnsorgan. Dette innebærer alt fra urinlekkasje- og fremfallsoperasjoner til konisering ved fjerning av celleforandringer, endometriosekirurgi og avansert kreftkirurgi. 

På C-Medical utreder gynekologene poliklinisk, og de behandler og utfører kirurgi dersom det er nødvendig. 

celleprøve

Her tilbyr vi tjenester innen Gynekologi

Norges første komplette private kvinnehelsetilbud:

Kompetansesenter for kvinnehelse

Hos C-Medical Majorstuen har vi gleden av å ønske deg velkommen til Kompetansesenter for kvinnehelse. Et kompetansesenter som dekker alle kvinnesykdommer – fra utredning, behandling og oppfølging i etterkant. Vi tilbyr IVF, NIPT-test med tidlig ultralyd og oppfølging i hele svangerskapet. Vi kan tilby rask utredning og behandling hos de mest erfarne gynekologer, sykepleiere og uroterapeuter. I tillegg har vi fysioterapeut med spesialkompetanse innenfor bekkenbunnslidelser. Vi har et unikt tverrfaglig ekspertteam.

C-Medical har det mest moderne og avanserte utstyret som er nødvendig for at vi til enhver tid skal være ledende på utredning og behandling av våre pasienter. Vi er den første private aktøren i Norge som tilbyr robotassistert kirurgi på benign og malign indikasjon innen gynekologi. I tillegg tilbyr vi et komplett behandlingstilbud til kvinner med urinlekkasje.