Kort ventetid på gynekolog

Gynekologi

Bestill time hos ledende gynekologer for å raskt få hjelp. Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss.

Hva er gynekologi?

Gynekologi er læren om kvinnens forplantningssystem og om sykdom i de kvinnelige kjønnsorgan (ytre del bestående av vulva, vagina og livmorhals, indre del bestående av livmor, eggleder og eggstokker), svangerskap og fødsel.

Hva gjør en gynekolog?

Gynekologer er leger med spesialistutdannelse i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Gynekologi er en kirurgisk gren, og gynekologer gjør alt av kirurgiske inngrep på de indre og ytre kjønnsorgan. Dette innebærer alt fra urinlekkasje- og fremfallsoperasjoner til konisering ved fjerning av celleforandringer, endometriosekirurgi og avansert kreftkirurgi. 

På C-Medical utreder gynekologene poliklinisk, og de behandler og utfører kirurgi dersom det er nødvendig. 

Ved C-Medical utreder og behandler vi de fleste gynekologiske tilstander med fokus på kreft, urinlekkasje og infertilitet.

C-Medical har tilknyttet seg de mest erfarne gynekologer, sykepleiere og uroterapeuter. I tillegg har vi fysioterapeut med spesialkompetanse innenfor bekkenbunnslidelser.

C-Medical har det mest moderne og avanserte utstyret som er nødvendig for at vi til enhver tid skal være ledende på utredning og behandling av våre pasienter.

Behandlinger

Her kan du lese mer om noe av det vi tilbyr innenfor gynekologi.

Urinlekkasje

Urinlekkasje

Urinlekkasje kan skje når du hoster, ler eller trener. Du kan være plaget av en vannlatningstrang og ikke alltid nå toalettet i tide.

Les mer

TCRE

TCRE

Fjerning av livmorslimhinne er behandling mot kraftige menstruasjonsblødninger. Under inngrepet blir livmorslimhinnen ødelagt ved at det føres et apparat inn i livmorhulen som frigjør varme.

Man fraråder graviditet etter inngrepet på grunn av endringer i livmoren som gir høy risiko for spontanabort

Les mer

Robotkirurgi

Robotkirurgi

Den anerkjente og svært presise Da-Vinci roboten er minimalt invasiv og benyttes på sykehuset til bl.a. prostataoperasjoner.

Les mer

Infertilitet

Infertilitet

Infertilitetsutredning (herunder PCOS og gjentatte spontanaborter) og prelaboratorisk assistert befruktning (ART) behandling for par, kvinner og menn på C-Medical Majorstuen utført av dr. Jackson Tok.

Les mer

Endometriose

Endometriose

Endometriose er en tilstand hvor vev som ligner slimhinnen i livmoren (endometrium) vokser utenfor livmoren, for eksempel i bukhulen.

Les mer

Celleforandringer

Celleforandringer

Over 25000 kvinner får hvert år konstatert unormale celler ved undersøkelse av livmorhalsen, av disse behandles cirka 3000 kvinner for celleforandringer. Samtidig får cirka 300 kvinner livmorhalskreft i året. Screening med celleprøve hvert tredje år redder liv. Hvis du har fått påvist og/eller er behandlet for celleforandringer, følges du opp tettere.

Les mer