Gastroenterologisk kirurgi

C-Medical Majorstuen tilbyr kort ventetid på spesialister innen generell- og gastroenterologisk kirurgi. Vi har hovedfokus på kikkhulls- og robotkirurgi av brokk. Bestill konsultasjon for utredning og behandling.

Dette kan våre kirurger hjelpe deg med

Hans Gunnar Botnen er spesialist i generell- og gastroenterologisk kirurgi med hovedfokus på kikkhulls- og robotkirurgi av brokk hos C-Medical Majorstuen. Våre gastroenterologiske kirurger utreder og behandler en rekke tilstander, hovedsakelig i bukorganene og bukveggen.

Dette innebærer flere kreftformer i tarm og bukorganer, sykdommer i lever- og galleveier, ulike tilstander i endetarmen samt de fleste typer brokk. De fleste norske sykehus er også organisert slik at de gastroenterologiske kirurgene har ansvar både for de fleste akutte kirurgiske tilstander samt for den hardt skadde traumepasienten.

Gastroenterologisk kirurgi omfatter både åpen kirurgi, konvensjonell kikkhullskirurgi og robotkirurgi.

Innenfor dette fagfeltet tilbyr i dag C-Medical hovedsakelig kirurgi for lyskebrokk og mindre bukveggsbrokk. Vi kan tilby moderne robotkirurgi av brokk til de fleste av pasientene som trenger operasjon.

Kontakt oss

Du er velkommen til å kontakte oss via dette skjemaet. Vi oppfordrer deg til ikke å oppgi sensitiv informasjon. 

9 + 10 =

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Her finner du våre private klinikker

Finn din klinikk på kartet nedenfor.

 

Store locator is loading from StoreRocket Store Locator Widget..