Linn Myrtveit Stensrud

Psykolog

Arbeidssted: C-Medical Majorstuen

Erfaring og utdannelse

Linn Myrtveit Stensrud er utdannet fra Universitet i Oslo og har undervist samme sted på bachelor- og profesjonsstudiet i psykologi. Hun tar en doktorgrad på vulvodyni, med fokus på hvordan det påvirker parforhold og behandles i helsevesenet, finansiert av Norske Kvinners Sanitetsforening. Linn har snakket om vulvodyni og parforhold på en rekke podcaster, og forelest om det for Vulvodyniforeningen, Sanitetskvinnene, ulike grupper helsepersonell, samt medisin- og psykologistudenter.

Linn har tidligere arbeidserfaring fra offentlig psykisk helsevern, blant annet fra avdelinger for rusavhengighet og psykosebehandling. Hun tilbyr kognitiv terapi (CBT: Cognitive Behavioral Therapy), i tillegg til å bruke elementer fra andre psykoterapeutiske tradisjoner der det er hensiktsmessig. Det viktige er at vi sammen finner en måte å jobbe på som hjelper deg å oppnå det du ønsker.

Linn tilbyr ikke parterapi, men partnere kan delta på noen av timene ved ønske om det. Ved seksuelle vansker er det som regel lurt å inkludere partnere i behandlingen, både fordi det kan gjøre kvinnen med smerter friskere, og fordi det kan gjøre det lettere for paret å håndtere vanskene sammen.