Etter 1,5 døgn her oppleves oppholdet som meget positivt. God informasjon, flinke og kjekke folk, fine rom og ikke minst super Room-service. CM kan anbefales på det sterkeste. Veldig profesjonelt.
«Odd-Erik, 61»

Veldig positiv opplevelse fra start til slutt. Følte oss velkomne og ivaretatt. Fikk veldig fort tillitt til kirurgen (Brennhovd) og hans flotte team. Alt i alt en god opplevelse i en vanskelig situasjon
«Finn 69»

Utrolig sammensveiset og vennlig team som har tatt godt vare på oss  alle før, under og etter operativt inngrep for kreft i prostata. Det gode humør og profesjonell behandling anbefales for enhver. Tusen takk til dere alle her på Colosseum mann. Jeg er 100% fornøyd med teamet og behandlingen.
«Michael N. 75»

Tusen takk for flott behandling og god service og blid betjening. Takk for et veldig hyggelig sykehusopphold.
«Svein H. R.»

Tillitsvekkende og profesjonell behandling. Lett og fin tone og veldig god informasjon.
«Thomas, 74»

Tusen takk for utrolig god mottakelse, behandling og opphold.
«Christian, 62»

Jeg hadde en god prat med Linda i dag. Hun undersøkte meg og fant vel ut at jeg fortsatt har en vei å gå mht. lekkasje. Det var en viktig oppdatering for min del. Jeg fikk mange gode tips og hun hadde også en del forslag som jeg ikke hadde hørt om før. Jeg opplevde at Linda hadde en god praktisk og virkelighetsnær tilnærming til problemene. Tusen takk for hjelpen så langt.

«Geir»