Se vårt utvalg av behandlinger

Få den behandlingen du trenger av ledende spesialister innen sitt felt, uten lang ventetid og henvisning. Ta kontakt med din nærmeste private klinikk fra C-Medical, dersom du er usikker på hvilken behandling som er relevant for deg.

C-Medical er en ledende leverandør av spesialisthelsetjenester i Skandinavia. Vi tilbyr et stort utvalg av behandlinger, blant annet innen urologi, gynekologi, Karkirurg og ortopedi. Du slipper raskt til hos våre erfarne spesialister, uten behov for henvisning.
Du kan benytte deg av fritt behandlingsvalg hos C-Medical. Vi har også en avtale med forsikringsselskaper som tilbyr helseforsikring, slik at du kan medisinsk behandling hos en av våre private klinikker og sykehus.

Achilles tendinalgi

Achilles tendinalgi

Achilles tendinalgi er egentlig flere tilstander som benevnes med samme navn. Blant flere tilstander er disse vanligst:

1. Seneskjedebetennelse, det vil si betennelse i hinnen rundt senen (paratendinitis).

2. Skadet senevev (seneavrivning (akutt) eller slitasje (kronisk)).

Les mer

Ballettankel

Ballettankel

I ankelen kan trange forhold baktil i ankelen gi bakre impingement eller innklemming av strukturer med påfølgende huggende smerter.

Les mer

Fotballankel

Fotballankel

Fotballankel er hyppigst blant fotballspillere, men en ser det også hos andre idrettsutøvere. Det oppstår smerter fortil i ankelen og nedsatt bevegelighet.

Les mer

Frozen shoulder

Frozen shoulder

Frozen shoulder er en betennelse i leddhinnen i skulderleddet. Det er en smertefull tilstand hvor man opplever smerter og nedsatt funksjon i skulder og ofte arm. Både kvinner og menn kan få frozen shoulder, men de som rammest hyppigst er kvinner i aldersgruppen 40-60 år.

Les mer

Håndleddsartroskopi

Håndleddsartroskopi

Artroskopi (kikkhullsoperasjon) av håndleddet er brukt for å stille en riktig diagnose hvis du har uforklarlige smerter i håndleddet, og samtidig for å behandle/operere en eventuell skade.

Les mer

Impingement

Impingement

Symptomer i form av smerter i skulder som øker på ved bruk av skulder og arm. Redusert bevegelighet i skulderleddet og svekket muskulatur er vanlig. Det kan også forekomme smerter på natten.

Les mer

Kalkskulder

Kalkskulder

Kalkperitendinitt, eller kalkskulder, kommer som et resultat av senebetennelser under skulderbuen hvor det samler seg kalk i senen som gir smerter ved bruk av armen

Les mer

Tennisalbue

Tennisalbue

Dette er en kronisk skade i senene på utsiden av albuen. Smerten kommer ofte etter gjentatte bevegelser, som hos malere og ved butikkarbeid/ekspedisjonsarbeid.

Les mer