Oppsummering av kvalitetsresultater etter prostatakreftoperasjoner ved C-Medical

Det er med stolthet at vi kan fortelle at tjenestene våre er av meget høy kvalitet. Resultatene fra de siste målingene i både Norge og Sverige viser at vi er blant de beste innen urologi og robotassistert prostatakreftoperasjoner, både når det gjelder onkologiske og funksjonelle resultater for pasienter med prostatakreft.

Svært gode resultater for RALP-operasjoner

Kvalitetsdata viser at C-Medical Norge scorer høyt over gjennomsnittet og nasjonale mål for RALP-operasjoner, det vil si robotassistert fjerning av prostata. Vi er den første private klinikken til å tilby robotassistert prostatakreftoperasjoner. Det er en skånsom metode som gir raskere rehabilitering og gode resultater.

Du kan lese hele kvalitetsrapporten for robotassistert prostatakreftoperasjoner 2021 her.

statistikk prostatakreftoperasjoner

«De siste årene har robotoperasjon totalt tatt over for denne typen inngrep. Vi er to kirurger som har vært så heldige å være med på prosjektet med privat robot i Norge. Vi har lang erfaring med denne typen inngrep fra det offentlige og har operert over 2000 inngrep i løpet av de siste 10-12 årene», forteller robotkirurg Bjørn Brennhovd.

Bjørn Brennhovd og Nicolai Wessel er C-Medicals to robotkirurger i Norge. Brennhovd innførte robotkirurgi i Norge tilbake i 2004. Han hadde da vært teamleder for urologiske kreftoperasjoner ved Radiumhospitalet med mange års erfaring. Brennhovd har drevet opplæring i Norge og har utfører 100-150 inngrep hvert år.

C-Medical Sverige er på topp når det gjelder kvalitet

Resultatene fra Sverige viser at våre prestasjoner er blant de beste. C-Medicals tre klinikker ved Sophiahemmet og Odenplan i Stockholm og Carlanderska Hospital i Gøteborg scorer høyt på Sveriges nasjonale kvalitetsregister for prostatakreftoperasjoner.

Se resultatene her.

Ikke bare skal prostatakreftoperasjoner kurere prostatakreft, men det er viktig å unngå senkomplikasjoner som ereksjonssvikt og urininkontinens. Kikkhullsoperasjoner og robotkirurgi på prostata ble innført rundt 2000-tallet og har vært et viktig bidrag til å bedre resultatene. Resultatene viser at også her ligger C-Medical i topp.

statistikk c-medical prostatakreftoperasjoner

C-Medical utfører kontinuerlige kvalitetsmålinger og analyser av tjenestene våre. Vi følger opp medisinske resultater og våre kunders erfaringer for å hele tiden forbedre oss. Vi bruker både interne kvalitetssystemer og eksterne nasjonale kvalitetsregistre for å kartlegge forbedringspotensialet.

Målet vårt er å være førstevalget når det gjelder spesialistbehandling i Skandinavia innen våre terapiområder, deriblant robotassistert prostatakreftoperasjoner.

Kirurgisk presisjon går igjen i alt vi gjør også utenfor operasjonssalen. Fra diagnostikk til skalpell. Fra innsjekk til utsjekk. Dette har ført til bedre pasientopplevelser og medisinske resultater i verdensklasse innen blant annet robotassistert prostatakreftoperasjoner.

Prostatakreftoperasjoner ved C-Medical

Klinikkene våre har avtaler med forsikringsselskapene samt med det offentlige. Vi tar også imot privat betalende kunder. Fritt behandlingsvalg kan benyttes hos oss. Ta kontakt for mer informasjon.