Spennende videreutvikling av spesialisthelsetjenester i Moelv og Innlandet

C-Medical Moelv er en relativt nyoppstartet klinikk med store ambisjoner om å videreutvikle spesialisthelsetjenester i Innlandet. Med ny klinikkleder, nye lokaler og dyktige medarbeidere, står klinikken klar med spesialistkompetanse innen urologi, gynekologi og ortopedi.

“C-Medical Moelv er en klinikk med spesialister innen flere fagfelt som jeg vil tro har stor betydning for folk i Innlandet. Man slipper å reise ut av Innlandet for å få kyndig hjelp av legespesialister”, forteller den nye klinikklederen, Karoline Andersen. Hun legger til:

“Vi blir kontaktet av folk fra store deler av Innlandet. Det er fint hvis vi kan bidra til at flere får oppleve alt det fine Mjøsregionen har å by på.”

ny cmedical klinikk moelv

Her kan du lese en nylig artikkel om klinikken i Ringsaker Blad

Liten klinikk med store ambisjoner for Innlandet

C-Medical etablerte seg i Moelv oktober 2020. Klinikken er liten, men har spesialistkompetanse innen flere fagfelt som leverer helsetjenester av høy faglig kvalitet. Klinikken tilbyr utredning, behandling og diagnostikk innen fagområdene ortopedi, gynekologi og urologi.

“Det er spennende å bli med på både å etablere oss og få fotfeste i innlandet, samt videreutvikle et godt fagmiljø. Klinikken er i faglig utvikling på flere fronter. Eksempelvis har vi nå to urologer som gjennomfører konsultasjoner og dagkirurgiske inngrep”, forteller Karoline. Hun er tydelig på klinikkens ambisjoner:

“Vi ønsker å beholde og videreutvikle de gode fagmiljøene som nå finnes ved C-Medical Moelv. Vi ønsker å være en ledende aktør i Innlandet innen flere fagfelt. Vår visjon er å være pasientfokusert med høye krav til kvalitet og tilgjengelighet for pasientene. Vi ønsker at våre pasienter føler seg godt ivaretatt fra de kontakter oss til de drar.”

Flere nye medarbeidere ved C-Medical Moelv

De siste månedene har klinikken vokst med flere medarbeidere med særlig kompetanse på sine felt. Karoline er utdannet operasjonssykepleier og har de siste 10 årene arbeidet ved Rikshospitalet i Oslo. Nå gleder hun seg over sin nye rolle som klinikkleder ved C-Medical Moelv. Her jobber hun sammen med eksisterende klinikkleder, Alice Myrvaagnes. 

I tillegg til Karoline, har teamet i Moelv også økt med ny ortoped og gynekolog:

“I sommer begynte ortopeden Bjørn Robstad hos oss og nå i september fikk vi inn gynekolog Alenka Bindas. Sammen med våre urologer, gjør dette at vi får en bred faglig profil som kommer pasientene i Innlandet til gode.”

Bli kjent med vår ortoped, gynekolog og urolog i Moelv

Har du lyst å bli bedre kjent med teamet ved C-Medical Moelv og se hvilke behandlinger de tilbyr? Her kan du lese mer om vår ortoped, gynekolog og våre to urologer. Teamet vårt består også av to helsesekretærer og en sykepleier med lang erfaring. 

Pasienter trenger ikke henvisning, og kan selv ta direkte kontakt. Du kan benytte deg av din helseforsikring hos C-Medical Moelv.

Ortoped i Moelv

Ortoped Bjørn Robstad er veldig god med pasienter med idrettsskader, samt ordinær ortopedi. Han tilbyr utredning, diagnostikk og behandling av ortopediske plager, inkludert dagkirurgiske inngrep som krever lokalanestesi. 

Gynekolog i Moelv

Gynekolog Alenka Bindas tilbyr generell gynekologisk undersøkelse, samt utredning, diagnostikk og behandling. Hun kan eventuelt henvise til videre behandling hvor det er nødvendig.

Urolog i Moelv

Urologene Jørgen Eng og Morten Andersen utfører utredning, diagnostikk og behandling av menn og kvinner. De gjennomfører mye dagkirurgi som refertilisering (Vaso-vaso), sterilisering (Vasektomi) og andre kirurgiske inngrep utført i lokalanestesi/blokkade.

Vil du ha mer informasjon om tilbudet ved C-Medical Moelv? Klikk her for å slå av en hyggelig prat med Alice eller Karoline. Sammen finner vi frem til beste løsninger for deg.

Aktuelle nyheter

Flere relaterte saker

Minerva Medica AB blir en del av C-Medical – styrker satsningen innen gynekologi og IVF

Minerva Medica AB blir en del av C-Medical – styrker satsningen innen gynekologi og IVF

Det er med stor glede at C-Medical kan annonsere overtakelsen av Minerva Medica AB. Med sine to klinikker i Uppsala, nord for Stockholm, er Minerva fordelt på tre avdelinger: StudentGyn, GynHälsan og GynHälsan Fertilitet. Minerva er innovativt og fremtidsrettet og har bemerket seg innen gynekologi og fertilitetsbehandling, med mer enn 20 000 pasientavtaler årlig og 600 fertilitetsbehandlinger i 2021.

Les mer